Nagy nyári fürdőruha körkép

Már augusztus van, így ez a bejegyzés talán kissé megkésett, de remélem így is akad olyan, akinek segítségére lesz megtalálni a megfelelő fürdőruhát! Most nem a nagy divatházak bikini kínálatát mutatnám be, hanem azokat a márkákat, amelyek az utca embere számára is elérhetőek.


Calzedonia: 

A fürdőruhát keresők első számú célpontja az olasz Calzedonia, ahol szinte mindenki megtalálja a számára tökéletes darabot. Rengeteg különböző színű és mintájú bikini sorakozik a polcokon, ráadásul a sokféle szabásnak köszönhetően minden testalkatra találni fürdőruhát. Az idei kollekcióban erősen érvényesülnek nyakba kötős, elől pántos, valamint a pánt nélküli felsőrészek, melyek egyenletesebb barnulást biztosítanak viselőjüknek. A minták közül még mindig a virágok a legnépszerűbbek, ezért az idén nyári kollekció kampányképén is egy ilyen fürdőruhában pózol a modell.




Oysho: 

Az Oysho leginkább fehérneműiről és vicces hálóruháiról ismert, ennek ellenére minden nyáron jelentkezik néhány bikinivel is. Akárcsak a Calzedoniánál, itt is a pánt nélküli, vagy levehető pántos fürdőruha felsők dominálnak, a színek esetében pedig a pasztellesebb árnyalatokat, valamint a hawaii mintákat fedezhetjük fel. 




H&M: 

A nyár slágere, a pánt nélküli trend a H&M bikinijeinél is folytatódik, itt azonban már lehet találkozni néhány klasszikusabb szabású darabbal is. A kollekciót a sokféleség jellemzi, hogy minden korosztály találjon megfelelő fürdőruhát magának. Az idei fodor trend a H&M-nél érvényesül a legjobban, szinte mindegyik bikinin találni valamilyen kisebb-nagyobb fodrot díszítésként. 





Women'Secret: 

A szintén inkább fehérneműiről ismert Women'Secret megmaradt a hagyományos, klasszikus szabású fürdőruháknál. Színekben is a visszafogottabb, pasztellesebb árnyalatok érvényesülnek, míg a minták esetében a - nyáron elmaradhatatlan - hawaii virágok, valamint a kockák jelennek meg. 




Read More