2012. január 13., péntek

Bódi Eszter és a BodiEs

A BodiEs márkanév Bódi Eszter designer különleges, multifunkcionális kiegészítőit rejti, melyek 2011 novemberétől már számozott, egyedi termékeknek minősülnek az Iparművészeti Lektorátus döntése alapján. Esztertől nem áll távol a divat világa, stylistként is dolgozik, valamint sokáig Eszenyi Enikő mellett a Vígszínházban. Annak ellenére, hogy nemrég indult útjára a BodiEs, már olyan ismert emberek hordják, mint Németh Juci, Ördög Nóra, Berki Krisztián, Hajas László, Herczeg Zoltán.


- Mit jelent a BodiEs név?
- A BodiEs név a nevemből tevődik össze, azonban ezen túlmenően egy beszélő név is, hiszen angolul testeket jelent, ami utal a termék sajátosságára, hogy testünk szinte minden pontján önálló ruhadarabként funkcionál. A sáljaim hordhatóak boleroként, fejkendőként, vagy akár szoknyaként is.

- Honnan jött az ötlet, hogy megalkosd ezeket a kreatív darabokat?
- Sálmániám révén mindenképpen egy kiegésztítőben gondolkodtam, amely képes meghatározni teljes outfitünket. A sokoldalúság számomra lételem, egy termék esetében is, ezért elkezdtem egy olyan sálon gondolkodni, amely több módon jelenhet meg rajtunk. Eljutottam egy speciális állítható, formázható, rugalmas sálig, amely ötletet én már kislányként a Barbie-imon megvalósítottam egy hajgumi segítségével.

 

- Van valamilyen filozófiád, célod az alkotással?
- Az a célom, hogy olyan egyedi designtermékek, melyek eltérnek az átlagostól, sok emberhez eljussanak, és valamilyen szinten beépüljenek a hétköznapi ember ruhatárába is, ezzel színesítve meg az öltözködésüket. Talán ellentmondásos, de tömegeket szeretnék megszólítani egyedi, praktikus, stílusos, formabontó termékekkel. Egy japán kislány ugyanúgy hordja, mint egy angol üzletasszony, nem beszélve egy francia pék feleségéről.

- Milyen anyagból vannak a BodiEs kiegészítők és milyen színekben lehet kapni őket?
- A termékek impregnált anyagból készülnek,ez rendkívül fontos, hiszen a BodiEs szinte minden pozícióban érintkezik a testtel. A webshopon most jelenleg 7 színben létezik, de a kínálat folyamatosan bővül, változik.

- Úgy tudom, a BodiEs a lányok mellett a fiúkra is gondolt.
- Igen, a kiegészítőket fiúk és lányok egyaránt hordhatják, sőt, az eladási statisztikák alapján meglepő módon a férfiak körében még nagyobb népszerűségnek örvendenek, különösen a fekete, szürke, sötét árnyalatok.

 

- Mik a terveid a jövőre nézve?
- Azt gondolom, a kreatív ember sosem pihen, hanem folyamatosan alkot, így természetesen rengeteg tervem van: elsősorban a BodiEs népszerűsítése, megjelenni vele a nemzetközi piacon, valamint szívesen veszek részt magyar tervezőkkel való kreatív együttműködésekben is. Jelenleg a január 29-ei divatbemutatómon dolgozom, ez az Ötkertben lesz, és a Supernem zenekar játszik, egy közös performansz keretében hivatalosan is bemutatjuk a terméket a nagyközönség előtt.

- Az érdeklődők hol szerezhetik be a BodiEs kiegészítőit?

-Akit érdekel, az a következő címen tudja megrendelni: http://bodiesdesign.com/category/shop/


Ha tetszenek Eszter szépséges kiegészítői, lájkoljátok facebookon:

www.facebook.com/bodiesdesign

látogassatok el weboldalára:

http://www.bodiesdesign.com/

vagy január 29-én este 8-kor nézzétek meg különlegeses bemutatóját az Ötkertben (1051 Budapest, Zrínyi utca 4.)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése