2010. április 19., hétfő

Tengerre!

Bizonyára sokan láthattátok,hogy a tengerész stílus ismét fénykorát éli.Az üzletekben megjelentek a csíkos és tengerészkék darabok,melyeket kötelező (de legalábbis ajánlatos) beszerezni a nyárra.Készítettem egy kis összeállítást,mit érdemes venni és hol.





1. Egyszerű és nagyszerű,a tengerész stílus nem csak a minta,de a trikó fazon miatt is érződik.Önmagában talán túl egyszerű lenne,de farmerrel,sötétkék shorttal,esetleg egy farmerdzsekivel remekül fel lehet dobni!Sportos és sportosan elegáns szettekhez is kiváló,igazi alapdarabja a gardróbnak! Megtalálható a Mango üzleteiben és internetes shopjában is.



2. Bevallom őszintén,már tavaly beleszerettem a Tommy Hilfiger szalmatalpú szandáljaiba. A retró hangulatú darabok között találhatunk alacsonyabb talpú szandálokat,így azok is nyugodtan hordhatják, akik nem akarnak 10 centis sarkakon tipegni. A mintázat is jól ki lett találva,melynek központjában a matróz stílus áll.Ennek megfelelően az elmaradhatatlan kék megjelenik több árnyalatban is, valamint a csíkos és pöttyös retróminták is előkerülnek.


3. Ismét egy darab,amelyért odavagyok.A neten böngésztem, amikor rátaláltam erre a kihagyhatatlan kis felsőre.A blúz szabása nőies,sőt inkább kislányos,amire még "rájátszik" a piros szín és a dupla gombolás.A masni pedig olyannyira el lett találva,hogy még a retinagyilkos hajszálcsíkozást is megbocsátom!Sajnos nem derült ki,hogy hol is lehet kapni ezt a felsőt,pedig én magam is beszereznék egy hasonlót.



4. Fenntartásokkal kezelem a most következő ruhát.Egyrészt tetszik,mert a matróz stílust ennél jobban már nem igazán lehetne
"demonstrálni". Ugyanakkor tisztában vagyok azzal is, hogy ez tipikusan az a ruha,ami 10 lányból ha 2-nek áll jól.A szabása és a rétegződés miatt nem mutatja olyan előnyösen az alakot,mint ahogyan azt szeretnénk. Mindemellett szép és érdekes ez a ruha, ráadásul nagyon jól mutat a barna bőrön is. A Mangoban beszerezhető.



5.Ha nyár,akkor strandolás,ha strandolás,akkor bikini.A nyaralás elmaradhatatlan kelléke, melynek trendje évről évre változik.A csíkos fürdőruha viszont szinte mindig divatban van,mert a tengerész stílus hozzátartozik a nyárhoz.Érdemes benézni a Women's Secretbe, ahol gyakorlatilag az egész nyári kollekciót a matróz stílus uralja.Ez a piros-fehér csíkos bikini is onnan van.




6.Végül nem hiányozhat a nyári ruhatárunkból a szalmakalap sem. Lehet választani sportosabb darabokat is,de vannak kifejezetten elegáns kalapok is.Egy arany szál,vagy selyemszalag még jobban fel tudja dobni.Az itt látható kalapot H&M boltjaiban szerezhetitek be.

Remélem sikerült egy kis ízelítőt adnom a nyár nagy slágerének számító tengerész stílusról.Ajánlom mindenkinek ezt a fiatalos trendet,amelyben kortól és testalkattól függetlenül bárki talál magának megfelelő darabot.





2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hogyan lehet megvenni azt a pöttyös kék szandit?

2011. május 4. 17:58
Mészáros Judit írta...

A Humanicban elég sokféle Hilfiger szandi van mostanában! Szerintem ott nézd meg!

2011. május 12. 21:06

Megjegyzés küldése