2012. december 4., kedd

Karácsonyi finomságok

A cím megtévesztő lehet, ebben a bejegyzésben ugyanis nem a karácsonyi menüről lesz szó, hanem arról, hogyan várják az ünnepeket, milyen ajándékötletekkel látnak el minket a különböző kozmetikai cégek. A nagy divatházak természetesen minden évben csodálatos ünnepi kollekciókat dobnak piacra, azonban most azokról a márkákról szeretnék írni inkább, melyek a hétköznapi ember számára is elérhető, karácsonyi ajándéknak tökéletes kozmetikumokat árusítanak. 


Lush:

A Lush kézzel készített, illatos termékei hazánkban is nagy népszerűségnek örvendenek. Nagyon szépek a különböző Lush kozmetikumokból álló csomagjaik, melyek bármilyen alkalomra szuper ajándékok lehetnek. Karácsonykor dobozaik az ünnephez kötődő finomságokat - mikulás formájú szappant, csillogó tusfürdőt - rejtenek. 






The Body Shop:

A The Body Shop kevésbé népszerű és talán kevésbé kreatív is, mint a Lush, azonban ha karácsonykor szemügyre vesszük a bolt kínálatát, azért itt is találni szép dolgokat, melyeknek nagyon örülne valaki a fa alatt. 






Philosophy:

A Philosophy itthon szinte teljesen ismeretlen márka, inkább Angliában és Amerikában hódít. Jellegzetessége a vintage külső és a varázslatos belső. Minden termékükön található egy kis filozófia, melytől egyedibbek, személyesebbek az általuk forgalmazott kozmetikumok. Idén karácsonykor a sütemények, leginkább a mézeskalács illata inspirálta a Philosophy-t, egyik tusfürdőjük csomagolásán pedig még egy receptet is elrejtettek.






Bomb Cosmetics: 

A Bomb Cosmetics gyakorlatilag a Lush másolata, szerintem nagyjából ugyanaz a koncepció, az illatok és a termékek is. Ugyanúgy vannak csodaszép karácsonyi ajándékcsomagok, melyek körülbelül ugyanazokat a kozmetikumokat tartalmazzák. Ami különlegesebb, hogy a Bomb Cosmetics gyertyákat, illetve az otthoni relaxáláshoz szükséges más kellékeket is árul.







L'Occitane:

A provence-i L'Occitane talán kicsit kilóg a sorból. Karácsonyi kollekciójuk kevésbé a megszokott karácsonyfa-mézeskalács-csillagok vonalon halad, ettől függetlenül díszdobozaik mégis nagyon ünnepiek, komolyabb ajándékok, melyekkel inkább az idősebb korosztályt lehet megcélozni. 




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése