2010. március 18., csütörtök

Itt a tavasz...

Kicsit lemaradtam ugyan,de nem állhatom,hogy ne említsem meg a Párizsi Divathéten bemutatott Louis Vuitton kollekciót.A ruhák helyett inkább a kiegészítőkre helyezném a hangsúlyt, hiszen az átlagembereknek is a divatház neve hallatán leginkább a táskák ugranak be.A bemutató során kiderült,hogy a hatalmas,feneketlen kofferek korszaka lejárt,mivel főleg apró,nőies kézitáskák tűntek fel a kifutón.A változatos formájú táskákon a megszokott LV monogramos minta mellett megjelent a krokodilbőr és a lakk is.Minden táskát arany "lakat" zár,amely még elegánsabbá teszi az amúgy sem farmernadrághoz való darabokat.Íme néhány a legszebbek közül.






A tavasz közeledtével a divat rajongói növekvő figyelemmel kísérik a különböző divatlapok tavaszi/nyári stílusanyagát. Az amerikai Teen Vogueban (a Vogue leánygyermeke) is készülnek a nyárra.A márciusi számban egy színes és fiatalos összeállítás segít,mit is hordjunk,ha beköszönt a jóidő.



Minden nő gardróbjában kötelező darab a tavaszi "átmeneti kabát".A bőrkabát vagy a trencskót helyett idén egy japán stílusú kasmír kabáttal is fel lehet dobni öltözékünket. Nagyon tetszik a kiskabát anyaga,mintázata (madarak) és szép színei is.Amellett,hogy nagyon fiatalos és bohó,azért mégis nőies és a maga nemében elegáns is.





Grace J a márkája ennek a hihetetlenül nyárias,vibráló lapszoknyának.Amellett,hogy a mintázata és az élénk színe maga a boldogság,még a szabásában is van egy kis csavar.





Egész télen várjuk,hogy a nyár beköszöntével ismét felvehessük a nyári ruháinkat.Ilyen álomruha ez a Shanghai Tang darab is,amelynek kimono-szerű a fazonja.Sajnos ami a képen sárgának tűnik,az a valóságban zöld,de ez semmit nem ront le abból,hogy a nyár egyik alapdarabjáról van szó.





A legnagyobb kedvencemet a végére hagytam.Ez a vibráló Manish Arora felső maga a megtestesült nyár.Nagyon tetszik ez a színes,fiatalos,indiai jellegű minta a sok kis virággal és lassan a kissé "extrém" vállmegoldással is megbarátkozom.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése