2010. március 22., hétfő

Szex és New York 2

Visszatért a Szex és New York mánia!A mozifilm 2.részében (ami elvileg májusban jelenik meg) ismét gyönyörű ruhákat láthatunk,nem is csoda,hiszen a stylistok Patricia Field vezetésével dolgoztak végig.Az illető hölgyről annyit érdemes tudni,hogy az USA-ban hatalmas népszerűségnek örvend,a Szex és New York sorozat 6 évadában ő öltöztette a színészeket, ugyanúgy,ahogy "Az Ördög Pradát Visel" című filmben.Neve összeforrt a "Nagy Almával",ő a hamisítatlan new yorki stílus egyik legfontosabb képviselője.



A bemutató közeledtével megkezdődtek a promóciós körutak, ennek keretében a főszereplő négyesfogatból hárman,Sarah Jessica Parker (Carrie),Kristin Davis (Charlotte) és Cynthia Nixon (Miranda) Las Vegasban járt.





Délelőtt viselt ruháik igazi tavaszi hangulatot árasztottak. Sajnos Cynthia Nixon ruhájáról semmit nem lehet tudni.Sarah Jessica Parker egy élénksárga Lanvin (2010 f/w)koktélruhát választott asszimetrikus vállmegoldással.Kristin David pedig Oscar De La Renta (2010 pre-fall) csodálatos virágmintás ruhájában jelent meg.





Az esti díjátadóra elegáns kis feketébe öltözött mindhárom színésznő.Cynthia Nixon ruhája megintcsak ismeretlen,ami ebben az esetben nem baj,mert engem annyira nem fogott meg ez az öltözéke.Annál inkább Sarah Jessica Parker Marchesa(2010 f/w)koktélruhája!Amikor a Marchesa bemutatóját néztem,elsőre nem találtam túl izgalmasnak ezt a "kis feketét",de SJP-en hihetetlenül jól áll!Kristin Davis elegáns "kisestélyi"-je is nagyon tetszik,az elegancia mestere: Oscar de la Renta (2010 f/w) a tervező.






Jelenet a filmből,immáron Kim Cattrall-al (Samantha) kiegészülve.Néhány információ a ruhadarabokról (balról jobbra).Kim Cattrall öltözékének legdrágább darabja a kígyóbőr VBH Palm laptáska és a klasszikus Ray Ban napszemüveg.Cynthia Nixon Yves Saint Laurent Triumph márkájú platform cipője jól illett ehhez a különleges,mustárságra ruhához.Carrie szerelése hófehér Halston Heritage ruha, Christian Louboutin magassarkú.Kristin Davis rózsaszín szettje tetőtől talpig Dior,csak a magassarkú szandál Christian Louboutin.





Órákon át tartó keresés után sem tudtam meg,milyen márkájú Kristin Davis élénkzöld ruhája.Talán a darab fazonja nem éppen a legelőnyösebb,de vibráló színe miatt mégis nagyon jól áll "Charlotte"-on!Furcsa a szemnek,hogy a zöld ruhához türkizkék táskát és cipőt párosítottak,de igazán egyedi.



Sarah Jessica Parker levendulakék/lila Halston Heritage ruhája a swing korszakát idézi.Nem mindenkinek áll jól ez a fazon,de itt el lett találva.Tetszik a színben hozzá párosított pink színű táska,bár a formájával nem igazán barátkoztam meg.Kétes érzéseim vannak a cipővel kapcsolatban is,ami (szerintem) nem illik ehhez a ruhához.

A legszebbet a végére hagytam.A film rajongói megosztottan fogadták,hogy "Carrie" a második részben férjhez megy.A divat rajongóinak azonban eszébe juthatott,hogy "Carrie" csakis valami igazán különleges menyasszonyi ruhában mehet az oltár elé!Ez így is lett,Sarah Jessica Parker egy már-már extrém, de mégis csodálatos Vivienne Westwood mesterműben megy férjhez.A ruha törtfehér,rokokó stílusú,nem az a hagyományos darab és akkor a fejdíszről még nem is beszéltünk...


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése