2012. október 19., péntek

Forever Young


Vannak, akik lélekben kicsit mindig gyerekek maradnak. Akiket még felnőttként is vonz a rajzfilmfigurák, szuperhősök, mesebeli lények világa. Így vagyok ezzel én is, ha öltözködésről van szó. Ha megnézem az üzletekben a gyerekruhák kínálatát, néha elfog az irigység, hogy milyen jó lenne megint kicsinek lenni és így öltözködni. A gyerekeknek meg persze mégis mindig a nagyok ruhái kellenének... 

Mai bejegyzésemben három olyan összeállítás látható, amelyeket a gyerekkor sokszínű, különleges világa ihletett, azonban nem kell nagyon bevállalós felnőttnek lennünk ahhoz, hogy viseljük őket.



A színes, vicces feliratokkal díszített pólók hozzátartoznak a tinikorhoz. Szerintem mindenkinek van / volt legalább egy ilyen felsője élete során. Sokan ezekkel a szövegekkel próbálják kifejezni magukat, míg mások a figyelem felkeltésére törekednek a feltűnő feliratokkal. Az itt látható sötétszürke pólóhoz egy fekete alapon fehér unikornisokkal díszített nadrágot választottam. Az egyszarvú olyan mesebeli, csodás lény, amely szintén a gyerekkor világát juttatja eszünkbe. A szett egy - a póló feliratához passzoló - színes Vans cipővel lesz teljes.



A második összeállítás szivárványos felsőrészét azért választottam, mert tetszik benne, hogy a mintát akár egy óvodás is rajzolhatta volna, nincs túlságosan kidolgozva, inkább egyszerű és gyermeki. Hozzá a Black Milk Clothing galaxisos leggings-ét társítottam, végül is a csillagok és a szivárvány nem is állnak olyan messze egymástól. Mindezt egy Superman-mintázatú Converse tornacipővel egészítettem ki, hiszen ki ne rajongott volna a szuperhősökért kiskorában? :) 



A harmadik szett központi darabja a nyomott mintájú Bambis szoknya. Mivel ez így már önmagában is nagy feltűnést kelt, visszafogottabb darabokkal párosítottam össze. Az őszi erdő koncepciójánál maradva egy zöld színű, madarakkal díszített pólót választottam hozzá, ettől kicsit sportosabb lett az összeállítás. Az időjárásra tekintettel a szettet egy különleges, zöld színátmenetes harisnyával egészítettem ki és egy lapos talpú, drapp, őszies hangulatú cipőt is választottam hozzá.

Végezetül egy kis újítás a blogon. Mostantól minden bejegyzésben próbálok a témához illő zenét is választani, azt remélve, hogy így talán kicsit érdekesebbé tudom tenni az írásaimat. A mai bejegyzésről nekem rögtön a Nirvana talán leghíresebb dala, a Smells Like Teen Spirit jutott eszembe.


1 megjegyzés:

Névtelen írta...

szeretném megkérdezni,hogy a bambis szoknyát hol lehet beszerezni?

2013. január 9. 14:33

Megjegyzés küldése