2010. július 12., hétfő

Irány a strand!

Míg előző bejegyzésemben az idei fürdőruha trendeket vizsgáltam meg, addig ma arról szeretnék írni, melyek azok az elengedhetetlen kellékek, amelyek nélkül nem szabad elindulni a strandra. Az álomfürdőruha nem elég, további kiegészítők is kellenek a tökéletes strandszetthez!


A strandpapucs vagy szandál kiválasztásánál figyelni kell arra, hogy stílusában a lábbeli valamennyire egyezzen a fürdőruhával. Elegánsabb fürdőruhához válasszunk szandált, vagy csillogó papaucsot, sportosabbhoz pedig színes, fiatalos flipflop papucsot. Nem árt,ha a strandpapucs színe visszaköszön a fürdőruha színében is.




Feldobhatjuk szerelésünket, ha a fürdőruhához, annak színével megegyező, vagy hozzá passzoló színű strandruhát, szarongot, rövidnadrágot veszünk. Ennek stílusa szintén a bikini stílusától függ. Sok üzletben árulnak direkt a fürdőruhához illő strandruhát. Nyaralóhelyeken, különösen külföldön igen szép darabokat lehet beszerezni.



A nyári melegben elengedhetetlen kellék a szalmakalap. Nemcsak a napszúrástól óv meg, de divatos viselet is. Lehet elegáns vagy sportos, feltétlenül része a strandszettnek. Egy feneketlen strandtáska nélkül el se induljunk otthonról! Erre a célra megfelelő lehet a szalmatáska, illetve a könnyű anyagú vászontáska is.Ebben kényelmesen elférnek a legfontosabb strandfelszerelések, így például a napozószerek. Bőrtípus alapján válasszuk ki a megfelelő faktorszámot. Az ideális 20-30-as, arcra pedig 40-es. A világosabb bőrűek választhatják akár az 50-es faktort is. Ha olyan napkrémet használunk, amelyet gyerekeknek ajánlanak, megóvhatjuk magunkat a felesleges vegyszerektől. Napozás utáni krém és testápoló is legyen nálunk.
A nagy melegben könnyebb kiszáradni, ezért érdemes levinni a strandra egy üveg vizet is. Ezzel elkerülhetjük a melegtől való rosszullétet.




A napszemüveg és az olvasnivalók is a felszerelés alapdarabjai.




Kellemes strandolást!


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése