2010. július 7., szerda

Fürdőruha Körkép 2010

Az elmúlt hónapok kilátástalan időjárása miatt csak ma jutottam el odáig, hogy - megkésve ugyan - beszámoljak az idei fürdőruha divatról. A divatlapok folyamatosan azzal bombáznak minket idén, hogy 2010 nyarán MINDENT lehet. A fürdőruhák terén legalábbis mindent. Lehet bikini, trikini, tankini vagy egyrészes, egyszínű, színes, virágos, csillogó, minden jöhet idén! Ezt ki is használják a divatházak, hol gyönyörű, hol hordhatatlan fürdőruhákat produkálva. A mai írásomban nem a kifutók világát szeretném bemutatni, hanem azoknak szeretnék segítséget nyújtani, akik még nem találták meg a megfelelő darabot. A bemutatott fürdőruhák ugyanis szinte bármelyik plázában beszerezhetőek.Íme egy kis ízelítő az idei stranddivatról:




1. Women' Secret:

A fehérneműk és pizsamák mellett a Women' Secret nagy hangsúlyt helyez a fürdőruhákra is. Kiemelendő, hogy kevés olyan üzlet van, ahol gyakorlatilag az egész strandszettünk beszerezhető, szandállal, táskával, ruhával együtt. A kezdeti borsos árak ne vegyék el senkinek a kedvét, mert a nyári leárazások után egészen elfogadható áron tudunk vásárolni itt.


2. Calzedonia:

A legtöbb fürdőruhát kereső nő első útja a Calzedoniába vezet, ahol mindenki talál magának megfelelő darabot, korosztálytól függetlenül. Népszerűségét tovább emelheti, hogy nyári kampányukhoz sikerült megnyerniük Gisele Bündchent. A leárazások miatt sietni kell, az üzletet hamar kifosztják. Az idei Calzedonia kollekció igen sokszínű lett. A kislányos kockástól a vad állatmintásig minden megtalálható, beleértve a rafinált pántokat és az extrém trikiniket is.Idei újításuk az elsőre bizarrnak tűnő pamutfürdőruha.

3.H&M:

A H&M minden nyáron próbál újítani, például egyik strandkollekciójukat a sztártervező, Matthew Williamson tervezte. Idei kampányuk különlegessége, hogy reklámjukban egyszerre pózol több szupermodell, többek között Lara Stone is. A bikinik mintázata nem túl egyedi, de a különleges pántmegoldások és a vibráló színek mégis különlegessé teszik a kollekciót.


4. Magistral:

A Magistral egy 1992-ben alapított magyar cég, amely fürdőruhákra specializálódott. A vásárló kétféle kollekcióból válogathat, az egyik fiatalosabb, a másik elegánsabb. Idén a japán minták és a hawaii virágok jellemzik leginkább. A fürdőruhák mellé választhatunk hozzá illő strandruhát is.

5. O'Neill:

Az O'Neill márkáról sokan azt hiszik, hogy csak sportruházatot árul. Ez részben igaz is, de említésre méltó a minden évben megújuló fürdőruha kollekciója is, amelyek között akadnak kevésbé sportos, romantikus darabok is. Az O'Neill nagyon fiatalos és színes, az eleganciát kedvelők körében talán kevésbé népszerű. Hozzá illő strandruha nincs, helyette azonos mintázatú shortok közül választhatunk.



Remélem, tudtam ötletet adni azoknak, akik még nem találták meg a megfelelő fürdőruhát. Emellett érdemes felkeresni az alábbi üzleteket is:
-Oysho
-Mango
-Tezenis

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése