2011. december 14., szerda

Karácsonyi címlapok 2011

A karácsony közeledtével igyekeztem összegyűjteni a legszebb decemberi címlapokat. Sok magazinon nem tükröződik, hogy az ünnepi szezonban vagyunk, ugyanakkor készültek igazán szép, karácsonyi hangulatú fotók is. Íme ezek közül egy kis összeállítás.

Az Elle magazinnak mind az angol, mind a holland címlapja nagyon szépre, ünnepélyesre sikeredett. Az angol számban Michelle Williams pózol rövid hajjal, szomorú hókirálynőként. Ha elsőre ránézünk a képre, egyértelműen látszik, hogy téli lapszámról van szó, ugyanakkor Michelle csodálatos hófehér ruhája (Prada Resort kollekció) alapján joggal következtethetünk arra, hogy karácsonyi kiadásról van szó. Michelle Williams azért is kerülhetett a decemberi címlapra, mert hamarosan bemutatják azt a Marilyn Monroe életéről szóló filmet, melyben ő játssza a szexi dívát.



A holland Elle  címlapja még ennél is karácsonyibb lett. A modellt Máriává igyekezték formálni, ezt bizonyítja a feje körül a glória is. Egy igazi szentnek pedig milyen ruhája is lenne, ha nem éppen az éjszakai eget idéző, sötétkék alapon aranyló csillagokkal tarkított Dolce & Gabbana modell?



Az amerikai W magazin címlapján a Fanning lányok, Elle és Dakota, mint "Golden Girls" pózolnak. A télies hangulatot a fehér háttér teszi, melyet tovább erősít a lányok világosszőke haja. Az ünnepélyes hangulathoz a csodálatos arany Valentino estélyik járulnak hozzá, melyet - az egyik legstílusosabbnak megválasztott - testvérpár örömmel viselt a fotózás alkalmával.



A soron következő a kínai Harper's Bazaar decemberi száma, melynek címlapján Zhang Ziyi színésznő szerepel. Talán annyira nem karácsonyi, de kifejezetten téli a fotó, hiszen a modellt hóesésben kapták lencsevégre. A sötét háttér még inkább kihangsúlyozza a havazást, a fekete csipkés ruha pedig eleganciát csempész a fotóba. A csengettyűs kitűző is a közeledő ünnepekre utal.



A német InStyle magazin talán a legkarácsonyibb címlapot prezentálta idén decemberben. A képen Diane Kruger színésznő szerepel egy csodálatos aranyszínű Dolce & Gabbana ruhában. Nem meglepő, hogy a legtöbb fotón a páros új kollekciójának darabjait láthatjuk, hiszen mind a csillogó anyagok, mind a ruhák csillagos mintázata alapján tökéletesen illenek a karácsonyi hangulathoz.



Az összeállítást az orosz Vogue címlapjával zárom, melyen Arizona Muse amerikai modell szerepel, a képen pedig szintén az ünnepi színek, az arany és az ezüst dominálnak. Különlegesen elegáns ruháját Roberto Cavalli alkotta, aki mindig  előszeretettel használja az arany színt a tervezés során. Ezzel a ruhával sem fogott mellé. Az egyetlen, ami nem tetszik a képen, a modell sminkje, leginkább a rúzsa, ami szerintem egy kicsit sötétre sikerült. Ugyanakkor a tél a sötétebb sminkek, rúzsok időszaka, így ez a bordó árnyalat is megengedhető.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése