2012. február 13., hétfő

Grammy 2012

Szeretem a különböző zenei vagy filmes díjátadókat, vörösszőnyeges eseményeket, mert ilyenkor egy egészen más nézőpontból lehet megcsodálni a divatházak ruhakölteményeit, mint egy egyszerű divatbemutatón. Ezeken az átadókon ugyanis átlagos testalkatú, húsvér nők viselik a magasszabászat remekeit, nem pedig csontsovány modellek, így sokkal jobban el tudom képzelni én magam is, hogy állhatna rajtam az adott ruha. A 2012-es Grammy díjátadón is szebbnél szebb estélyik tűntek fel, emellett természetesen (mint mindig) szép számmal voltak melléfogások is. A ruhák szabása tekintetében a hosszú, földig érő darabok domináltak, melyeket vagy a rafinált pántok, vagy a gyönyörű minták dobtak fel. A színeknél a fekete volt a legnépszerűbb, amelyet alapesetben is előszeretettel viselnek a sztárok az elegáns eseményeken, most Whitney Houston halála miatt szomorú aktualitást is kapott, hiszen sok zenész ezzel tisztelgett az elhunyt énekesnő emléke előtt.

Rihanna ruhája nagy kedvencem a Grammy Gáláról. Fekete, merész szabású Giorgio Armani estélyije tökéletesen illett az énekesnő karcsú alakjára. Tetszenek a kiegészítők, valamint a - Rihannához képest - visszafogottabb smink, csak a hajjal nem tudok mit kezdeni. Összességében mégis ez az összeállítást tetszett a legjobban.


Az este folyamán díjesőben részesülő Adele szintén fekete Giorgio Armani-t választott, ő azonban a visszafogottabb stílust képviselte. Csillogó gyöngyökkel kivarrt ruhája elegánsan mutatott a vörösszőnyegen. Az ötvenes éveket idéző sminkjéért és frizurájáért pedig külön dicséret jár!


Kate Perry ezen az estén tetszett is, meg nem is. Babakék Elie Saab Couture ruhája - ahogy az egész couture kollekció - mesés. Ettől a frizurától azonban képtelen vagyok elvonatkoztatni, lerontja az egész összképet, pedig az estélyi nemcsak csodaszép, de tökéletesen is áll Katy hibátlan alakján.


Nem szeretem Taylor Swift-et. Hideg/rideg szépség és nem tartom túl kreatívnak a vörösszőnyeges ruhaválasztásait sem, hiszen mindig királylánynak öltözik. Ez az idei Grammy-n sem volt másképp, azonban az általa viselt Zuhair Murad ruhába egyszerűen beleszerettem! Klasszikus vonalú estélyijét a felsőrész és a csillogó arany mintázat teszi különlegessé, amely egy kis görögös, bizánci hangulatot varázsol a ruhának.


Taylor-hoz hasonlóan Kelly Osbourne is egy arany csodát választott. Tony Ward elegánsan csillogó estélyije hibátlanul áll a sztáron, régi hollywood-i dívák stílusát idézi, egyedül a frizurát tudnám feledni!


A kritikusok nem voltak elragadtatva Jessie J fémesen csillogó ezüst Julien Macdonald estélyijétől, egyenesen "két lábon járó diszkógömb"-nek csúfolták, pedig szerintem nem volt rossz választás a ruha! Illik Jessie fekete hajához, jól mutat a vörösszőnyegen és nem éppen hétköznapi megjelenést nyújt viselőjének.


Kelly Rowland is támadások kereszttüzébe került Alberta Ferretti estélyije miatt, amit nem igazán értek, mert szerintem az este egyik legszebb ruháját viselte, a púderrózsaszín árnyalat tökéletesen illett a bőréhez, az ezüst minták pedig csak még különlegesebbé teszik a klasszikus öltözéket.


Akik szerint Kelly Rowland ruhája túl hétköznapi, visszafogott, annak valószínűleg tetszeni fog Nicki Minaj "Versace Piroskája". Hát erre nem tudok mit mondani. Ha az estélyije alapján nem lenne világos valakinek, az arcán egyértelműen látszik, hogy nincs minden rendben vele.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése