2012. február 24., péntek

A nyár öt pillanata

Nem tudom, ki hogy vagy vele, de én a magam részéről már nagyon várom a jó időt! Ugyan a tavaszt is szeretem, de a kedvenc évszakom mégis a nyár, a nagy fürdések, napozások, bulik, valamint a lenge kisruhák és nyitott szandálok időszaka. Ezért - ugyan még csak február vége van - próbálok egy kis "nyarat csinálni" itt a blogon, a nagy vállalkozásban pedig a legismertebb divattervezők 2012-es nyári kollekcióinak kampányfotói lesznek segítségemre.

Louis Vuitton: 

A divatház a napfényes Mexikót választotta kampányképeinek színhelyéül, ahol a modell, Poppy Delevigne a Louis Vuitton legszebb nyári kiegészítőivel pózol a kamerának. Az egzotikus környezet, a türkizkék Karib-tenger, a pálmafák egészen különleges (szívet melengető!) hangulatot árasztanak, melyben jól érvényesülnek a csodálatos LV fürdőruhák, napszemüvegek, strandszatyrok. Az idei kollekció "furcsasága", hogy a korábbi évekkel ellentétben, most a hordhatóság volt az elsődleges szempont a kiegészítők megalkotásánál, nem törekedtek annyira a luxusra, az eleganciára.





Salvatore Ferragamo:

Az olasz divatház szintén a türkizkék tengerre szavazott, amikor megalkotta kampányfotóit. Gisele Bündchen szupermodell (aki egyébként a Versace nyári kollekciójának arca is) csodás Ferragamo maxiruhákat, táskákat és szandálokat visel a képeken, amelyek - azzal együtt, hogy nagyon elegánsak - számomra kicsit hippisnek tűnnek.





Dolce & Gabbana:

Az olasz tervezőpáros fotóit szeretem a legjobban az eddig megjelent nyári kampányképek közül. A fotósorozat egy dél-olasz család életét mutatja be, középpontban Monica Bellucci színésznővel, aki nem most dolgozott először a tervezőkkel, nagy rajongója a márkának. A háttérként szolgáló tengert, a csodás olasz tájat és Monica szépségét a D&G könnyed nyári öltözékei, fürdőruhái teszik teljessé. Személyes kedvencem az utolsó, lépcsős kép, annyira jó a hangulata!







Pull & Bear:

Másik kedvenc fotósorozatom a Pull & Bear nyári kollekciójához készült. A kiindulópont itt is ugyanaz: mediterrán hangulat, szenvedélyes emberek, szép ruhák. A szemet gyönyörködtető képeken nincsenek háttérbe szorítva az öltözékek, sőt, minden darab arra csábít, hogy megvegyem. A színek tekintetében továbbra is tart a fagyis árnyalatok egyeduralma, csodálatos vaníliasárgák, babakékek és púderrózsaszínek kerültek be a kollekcióba. Nagyon tetszik a homokban fekvős fotó, valamint a hintás is, amelyet több kritika ért azzal kapcsolatban, hogy a Chanel nyári kampányképének lekoppintása. Tényleg van hasonlóság, de nekem a Pull & Bear fotója jobban tetszik. Ezután a sorozat után mostmár tényleg mindennél jobban várom a nyarat!










Marni:

Végül a képek mellé egy kis videó is, amely a Marni - H & M kollekcióhoz készült és Sophia Coppola készített. A rendezőnő tudja, mivel lehet levenni a lábukról a nőket: Marokkó, egy hangulatos ház, romantikus nyári éjszaka, Marni ruhák, mi kell még?


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése