2012. március 9., péntek

Marni at H&M Shopping Party

A kollekció:

A H&M és a Marni közös kollekciójának elkészítésekor az olasz divatház kreatív igazgatója, Consuelo Castiglioni arra törekedett, hogy megragadja a márka lényegét, tipikus vonásait, melyek leginkább jellemzik a Marni stílusát. A ruhák lazák, kényelmesek, erre a divatház mindig nagy gondot fordított, ugyanakkor elegánsak, nőiesek, remekül kombinálhatók más stílusú darabokkal. A Marni védjegyévé vált geometrikus, színes minták is megjelennek a kollekcióban, valamint a mediterrán táj színei: a rozsdabarna, a narancssárga, a kék különböző árnyalatai és az olajzöld. Anyaghasználat tekintetében a nyárnak megfelelő könnyed selyem áll a középpontban. A ruhák, tunikák, rövidnadrágok mellett szandálok és ékszerek is helyet kaptak a retro stílusú kollekcióban.





A Party:

Szerda este én is azon szerencsések közé tartoztam, akik a hivatalos bemutató előtt egy nappal megvásárolhatták a Marni és a H&M közös kollekciójának darabjait. A svéd márka Vörösmarty téri üzletében rendezett shopping party szervezéséből a Glamour magazin is kivette részét, így a sajtósok és a hírességek mellett az újság által kisorsolt 300 divatrajongó (akik hozhattak +1főt) vetette bele magát a Marni ruhacsodáiba.







A vendégek vörös szőnyegen léphettek be a boltba, a jó hangulatról pedig, a dj mellett, a finom Martini koktélok is gondoskodtak. Habár az embereket egyszerre engedték be az üzletbe, mégsem tűnt nagyobbnak a tömeg egy átlagos szombat délutáni forgalomnál. Külön kiemelném a H&M dolgozóinak segítőkészségét, bátran lehetett hozzájuk fordulni kérdésekkel. A vásárlás végén, a kijáratnál pedig minden vendégnek a kezébe nyomtak egy szatyrot, benne egy ajándék Marni kendővel. A remek este eredményességéről tanúskodjon az alábbi fotó.



(képek: H&M, Dívány, Mészáros Judit)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése