2012. április 7., szombat

Húsvéti összeállítás

A most következő bejegyzésemben csak minimális szerepet tölt be a szöveg, a képeknek sokkal nagyobb a jelentőségük. Ezek a divatfotók és designer termékek ugyanis mind-mind a Húsvét ihletettségében születtek. Van itt minden: Louis Vuitton nyuszifülek és Armani csokitojások, playboy-lányok és vintage magazinok, tehát húsvéti kavalkád! Jó szórakozást!



Natalia Vodianovát többször lencsevégre kapták már nyuszifülekkel. Egyik alkalommal a Vogue UK hozott le róla egy Mario Testino által készített divatanyagot, máskor az orosz Vogue hasábjain pózolt a Louis Vuitton-ház bársony nyuszifüleivel.





Az amerikai Harper's Bazaar-ban a modell egy életnagyságú fehér nyúllal pózol, aki leginkább úgy fest, mint az Alice Csodaországban egyik szereplője.



A Vogue UK 2009-ben egy különleges hangulatú, "Snow Queen" című fotósorozatot jelentetett meg, melyben az egyik képnek annyira húsvéti hangulata van, hogy nem lehetett nem belerakni az összeállításba. A modell óriási tojások között üldögél, miközben fején még ott van a saját tojáshéja. A frissen kikelt kiscsibéhez hasonlóan az ő arca is ijedt, nem tudja hol van, naív és félénken tekint a világra.



A nyuszik, csibék mellett a tojások is elmaradhatatlan kellékei a Húsvétnak. Pár éve felkértek néhány ismertebb designert, tervezzék meg saját húsvéti tojásukat, amely az általuk képviselt divatház legjellemzőbb vonásait hordozza. Így születhettek meg a szegecses, bőrkötéses, illetve fekete fátyolos darabok. Más tervezők inkább az édességgyártás felé kacsingatnak. Roberto Cavalli egy óriási zsiráftojásra emlékeztető csokoládét dobott piacra nemrég, míg Vivienne Westwood cukorkákkal töltötte meg a csodálatos csomagolású húsvéti ajándékokat. A legkomolyabban mégis az Armani-divatház állt rá az édességek forgalmazására. Három különböző féle csokoládétojásból válogathatunk, melyeken a ház hatalmas "A" betűje díszeleg. Emellett nemcsak húsvétra, de minden alkalomra találunk megfelelő ajándékot az Armani Dolci kollekcióból (már ha meg tudjuk fizetni).








Szépséges Húsvéti Ünnepeket kívánok a Divatkirályság valamennyi Olvasójának!

(Vasárnap is érdemes lesz rátekinteni a blogra, mert a nyuszi ide is hoz egy kis ajándékot!)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése