2012. április 13., péntek

Tavaszi illatok

Írtam már tavaszi kabátokról, blézerekről, divatfotókról, és ruhakollekciókról, de a parfümök eddig még nem kerültek sorra. Most sem elsősorban az illatokon van a hangsúly, sokkal inkább a design-os üvegeken és a hozzá tartozó kampányképeken, melyek megteremtik a parfüm tavaszi "hangulatát".


Marc Jacobs: Dot


Teljesen odavagyok Marc Jacobs katicabogarától! Az illatot még nem próbáltam ki, arról majd később beszámolok, de az üvegcse máris belopta magát a szívembe! Feltűnő, piros alapon fekete pöttyös, hihetetlenül aranyos. Ha az illat is olyan tavaszi, mint a külső, akkor előbb utóbb be kell szereznem egy saját katicabogarat. 




Anna Sui: Night of Fancy


Anna Sui kampányképei mindig különlegesek, azonnal felismerhetőek és egészen egyedi látványvilággal rendelkeznek. Legújabb, Night of Fancy elnevezésű parfümjének üvege egy pávát formáz, amelyhez csodálatos csomagolás is készült. A kampányfotó az Ezeregyéjszaka Meséit idézi rejtelmes lila színével, míg a parfüm üvege a részletgazdag díszítettségével utal az arab/indiai stílusvilágra. 





Lolita Lempicka: Valentine 


Lolita Lempicka Valentin napra dobta piacra legújabb, beszédes nevű parfümjét. A megszokott sablonos szívecskés, rózsás minták helyett ő a tavaszt állította párhuzamba a szerelemmel, kampányfotóján egy tavasztündér  ragyog a romantikusan buja kert díszletei között. 







Nina Ricci: Nina Fantasy 


A tavasz elmaradhatatlan parfümje a Nina Ricci gyümölcsös, könnyed illata, a Nina. A divatház igyekszik minden évben megújítani a jól bevált terméket, idén tavasszal egy Fantasy nevű limitált kiadással kedveskedtek az illat rajongóinak. A fehér alapon arany-pink almás üvegcsét, valamint a bájos rajzzal díszített dobozt minden Nina-fanatikusnak kötelező beszerezni!






0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése