2010. február 23., kedd

Kitekintés a Londoni Divathétre

A múlt heti New York-i Divathét tovább folytatódik,péntek óta Londont özönlik el a fotósok és tervezők hada.Természetesen itt is rengeteg bemutatót tartanak,sok népszerű vagy teljesen ismeretlen divattervező is megmutathatja kollekcióját a világnak.Én most csak egy sokak által kedvelt,igazán népszerű tervezőnő,Vivienne Westwood showját szeretném bemutatni.Gondolom,sokan ismerik munkáit,melyben kiemelkedő szerepe van a punk elemeknek,igaz, visszafogottabban érvényesülnek,mint 30 éve.
Őszi kollekciója marad a szokásos irányvonalon:színes,mintás, ahol a legkülönfélébb csíkok és kockák keverednek.Ettől lesz az egész stílus laza és bohém,"modern punk".


Ezt a kosztümöt a tervezőnőre annyira jellemző kockás minta díszíti,mellé pedig (számomra kicsit túl) élénk rózsaszín harisnyát párosított.

Ez a kis koktélruha szintén a kockás és a rózsaszín jegyében készült,zilált hatást kelt.Szerintem harisnya nélkül jobban mutat.


Az összeállítás abszolút tükrözi Westwood elképzeléseit, minden színt mindennel,laza összevisszaságban.

Rózsaszínre rózsaszínt:az összhatás bohém és a tömegből garantáltan ki lehet tűnni ezzel a retinagyilkos rózsaszín összeállítással

Annyit azért még hozzátennék,hogy nem voltam megelégedve a modellek frizurájával és sminkjével.Talán a túl nagy lazaság az oka,de nekem jobban tetszenek a klasszikusabb frizurák.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése