2010. február 13., szombat

New York-i Divathét 2010 II.nap

A divathét 2.napjának első lényeges eseménye Cynthia Rowley bemutatója volt. Az ő neve azért lehet ismerős,mert pár éve az Avonban jelentek meg kozmetikumai illetve parfümjei.Idei őszi kollekcióját a fekete jellemzi,de emellett feltűnik néhány (számomra túl) harsány szín is. A képen látható "különleges" gallérmegoldás többször is visszaköszönt,de nekem egyik helyen sem tetszett.




Jason Wu nőies,elegáns kollekciót tervezett.A szoknyák erős dominanciája,a nőies,lágy színek és minták jellemezik az összes ruhát.Figyelemreméltó a szoknyák már-már groteszk nagysága (nekem Alice Csodaországban jutott róluk eszembe). Emellett nagy hangsúlyt fektetett az arany színre,amely néhány ruhán csak rejtetten érvényesül,bizonyos darabokon azonban erőteljesen,mint arany páncélként jelenik meg.




A nap egyik záróeseménye Charlotte Ronson kollekciójának bemutatója volt.Testvére,Mark Ronson talán ismertebb,mint Charlotte,pedig a tervezőnő legutóbbi kollekciói mind sikert arattak.Idei ruhái kevésbé jellegzetesek,mint eddigi darabjai.Az egész bemutatót két ruhadarab jellemzi: turbán és a bő,lezser nadrág.A ruhák nem igazán változtak,maximum a színek,ahol a szokásos fekete mellett helyet kapott az idén divatos lazacszín és rózsaszín is.










0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése