2010. február 12., péntek

New York-i Divathét 2010 I.nap

Tegnap kezdődött New Yorkban az év egyik legjelentősebb divateseménye:a fashion week.Az első állomás New York,majd London, Milánó,végül Párizs ad otthont a divatbemutatóknak. A divathetek féléves események,januártól márciusig az őszi-téli,szeptembertől novemberig a tavaszi-nyári kollekciókat mutatják be.Ennek célja,hogy a vásárlók még szezon előtt betekinthessenek a designerek legújabb kollekcióiba.A "négy nagy" mellett a világ többi nagyvárosában is rendeznek hasonló eseményeket,például Miamiban fürdőruha divathét van.




Az első nap eseményei közé tartozott Gwen Stefani L.A.M.B.márkájának bemutatója.A kollekcióban a mohazöld,az őszi falevél és a fekete színek domináltak.Hétköznapi,utcai viseletet tervezett,felhasználva a bőrt,az utóbbi időben nagyon népszerű leggings-t és az állatmintát.Összhatását tekintve nekem tetszenek ezek az őszi árnyalatok,de ha a modelleket külön-külön néznénk,elég egysíkú és jellegtelen képet látnánk.




Szintén tegnap mutatta be ruháit egy számomra ismeretlen tervezőnő, Farah Angsana.Az ősz egyhangú árnyalatai után öröm látni egy olyan kollekciót,amelyben ennyi gyönyörű szín van.Ezek az estélyik a báli szezon legszebb darabjaivá válhatnak fényes anyagukkal és csipke díszítésükkel.

Említésre méltó még a BCBGMAXAZRIA divatbemutató is,ahol a tél színei domináltak.Az ősz melegsége mellett megjelent a hó és a jég hideg világoskékje és szürkéje.Az asszimetrikus megoldások ugyan rafináltabbá tették a ruhákat,de én többet vártam Max Azriától.

A tegnapi események zárásaként megemlítem még a The Heart Truth's Red Dress Collection-t is.Ennek keretében minden évben hírességek mutatják be divattervezők piros ruháit. Idén Heidi Klum,Kim Kardashian és Felicity Huffman is felhívta a figyelmet a szív egészségére.




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése