2014. október 8., szerda

Glamour-napok 2014 ősz

Péntektől vasárnapig ismét a divaté és főképp a vásárlásé lesz a főszerep, hiszen megrendezésre kerül - a már hagyományosnak mondható - Glamour-napok esemény! A Glamour magazin októberi számában található kuponok 20-50% kedvezményt biztosítanak a felsorolt boltok kínálatára, illetve meghatározott termékekre a divat, a szépségápolás, illetve a lakberendezés terén. Mivel a shopping rajongók ilyenkor elözönlik a bevásárlóközpontokat, nem árt, ha előre felkészülünk, melyik boltba szeretnénk bemenni, illetve milyen darabokat akarunk beszerezni. A most következő bejegyzésemben próbálok egy kis segítséget nyújtani, hogy minél sikeresebb és eredményesebb legyen a vásárlás! 

Kabátok - Pimkie: 

A hűvösebb napok közeledtével ideje beszereznünk egy ősziesebb átmeneti kabátot. A Pimkie új kollekciójában nagy választékban találjuk meg ezeket az alapdarabokat. A legnépszerűbb árnyalatok a bordó, a fekete és a szürke, a fazonok tekintetében pedig a hosszú, illetve a rövid kabátok szerelmesei is megtalálják a számításukat. 






Cipők - Vans:

Nagyon örültem, hogy idén ősszel a Vans is csatlakozott a kedvezményes boltok listájához! Ősszel az utcát járva sokszor találkozom azzal, hogy a nők nem tudják, milyen cipőt kell ebben az átmeneti időben viselni. Két köztes megoldás látok: a balerinacipőt (amely este már lehet, hogy nem elég meleg, valamint esőben sem túl ideális), illetve a csizmát (amit viszont 20 fokos nappali hőmérséklet esetén túlzásnak találok). A Vans sportos, ugyanakkor nőies, kislányos cipői alternatívát nyújthatnak az ilyen esetekre. Ebbe a virágos darabba azonnal beleszerettem! 






Táskák - Parfois:

A Parfois márkával Lisszabonban találkoztam először és nagyon örültem, amikor Magyarországon is megjelent. A Glamour-napok kedvezményt biztosító üzletei között megtalálható portugál márka leginkább táskáiról és cipőiről ismert. Őszi kollekciójuk is tele van szebbnél szebb táskákkal, mint amilyen a Ciao Bella vagy a San Francisco utcáit ábrázoló festménnyel díszített shopper. 






Hálóruhák - Tezenis:

A hideg téli estékre kötelező beszerezni egy pihepuha pizsamát a Tezenis kínálatából! Találunk kakaóban fürdőző mézeskalács figurás, nagy adag palacsintás, illetve galaxisos hálóruhát is, amelyek olyan aranyosak, hogy garantáltan jókedvre derítik viselőjét, akármilyen zord is az idő odakint. 





Testápolás - Body Shop:

Nagyon szeretem a Body Shop illatos, gazdag textúrájú krémjeit, illetve bőrradírjait. A nyári szezon epres és áfonyás "ízei" után télre a csodatevő argánolajos, a mandulás, kókuszos és nem utolsó sorban a csokoládés illatokat ajánlom.





0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése